Jak metoda funguje

01.03.2018 00:00

Když k nám paní Jana přišla asi před rokem do poradny, byla hodně plná negativních emocí a trápily ji silné migrény a alergie. Od její první návštěvy se toho mnoho změnilo - migrény se již neobjevují a alergie se hodně zmírnila.

 

Paní Jaroslavu trápily velké bolesti zad a také se zadýchávala. I zde jsou vidět velké pokroky - záda paní Jaroslavu téměř přestaly bolet a také zadýchávání je o hodně lepší.

 

Než k nám slečna Martina začala chodit měla docela silné astma, které téměř zmizelo. Také začala s nadhledem vnímat situace, které se dějí v jejím životě.

Paní Jana k nám přivedla svoji sedmiletou vnučku, která měla horečku, bolelo ji bříško a zvracela. Po odvedení stresu, harmonizaci čaker a srovnání polarity se již cítila lépe a druhý den potíže úplně přestaly.

 

Jana trápily potíže s bolavou krční páteří. Srovnaly jsme polaritu a udělaly jsme odblok, ve kterém jsme pracovaly na vztahu s matkou a odváděly jsme stres ze situace, která vznikla v jeho věku kolem sedmi let. Již ten samý den došlo ke zmírnění potíží a další den přestaly úplně.

 

To jsou jen některé případy z naší praxe, které mají jedno společné - STRES. Ten se nahromadil v průběhu let, někdo si ho dokonce přinesl již z generací. U každého je velmi individuální, jak vnímá různé situace a jak se ho dotýkají. A pokud se stres z těchto situací brzy neodvede, v průběhu našeho života se neustále hromadí další a další, až nám najednou naše tělo dá najevo, že už je toho dost. U někoho se to projeví na tělesné úrovni, u někoho na psychice. A právě s tímto nahromaděným stresem my pracujeme. Někdy jakoby "zázrakem" problém zmizí, někdy je potřeba pracovat na stejném tématu několikrát.