Rozdílná délka dolních končetin

03.02.2018 00:45

Problém s rozdílnou délkou dolních končetin (polaritou těla) trápí většinu naší populace (až 95%). Rozdílná délka dolních končetin může mít za následek nejen fyzické, ale také psychické problémy. Na fyzické úrovni může rozdílná délka dolních končetin způsobovat bolesti a poruchy zad a na psychické může způsobovat například to, jak přistupujeme k řešení různých situací v našem životě.

Rozdílná délka dolních končetin souvisí s porušením celistvosti našeho těla a také s levou a pravou mozkovou hemisférou. Levá hemisféra související s ženskou energií, ovlivňuje pravou polovinu těla, která souvisí s mužskými energiemi a naopak. Když hemisféry nejsou v souladu, může to způsobit problém s rozdílnou délkou končetin. Pokud není tělo a jeho energie v rovnováze, je to, jako bychom stále balancovali na jedné noze a s tímto postojem také přistupujeme k řešení našich problémů a situací.

Z naší praxe víme, že již malé děti mají rozdílnou délku dolních končetin. Může to být způsobeno stresem, který si člověk přináší již z generací nebo z událostí, které provázely naše početí, období prenatálu, či porod. Ale problém s rozdílnou délkou končetin mohou mít za následek také různé, pro nás stresující události, které se nám staly v pozdějším věku.

Sharmonizování rozdílné délky dolních končetin je velmi důležité, proto ho provádíme hned při první návštěvě. Nejde o žádné manipulace, sharmonizování rozdílné délky končetin probíhá jemnou masáží klienta v oblasti krku, obočí a spodní části břicha a klient je oblečen.

Kdybychom měly uvést některé ze změn, které klienti zaznamenali po harmonizaci rozdílné délky dolních končetin, tak by to byla zejména úleva od bolesti v oblasti páteře, zmizení několikaleté bolesti kolene, kostrče anebo z poslední doby, kdy u nás byl desetiletý klučina s maminkou, který s ní až do té doby spal v posteli a ten samý večer, kdy jsme u něho sharmonizovaly rozdílnou délku končetin, začal spát sám.